Hallands Husbilar – premiumbilar till bästa pris

Vi på Hallands husbilar drivs av ett passionerat förhållande till fordon. Vi har lång erfarenhet av handel av bilar och husbilar. Vårt kontaktnät och låga omkostnader gör det möjligt för oss att ha konkurrenskraftiga priser, därav vår slogan: Premiumbilar till bästa pris.

Vi köper bara in bilar som vi kan tänka oss att äga själva och är därmed mycket noga när det gäller husbilens skick och utrustning – inköpsstrategin vi använder oss av är så kallad cherrypicking.

Vårt mål är inte att sälja så mycket som möjligt utan vi prioriterar att alltid ha nöjda kunder. Vi utgår från dina specifika önskemål och hittar det fordon som är perfekt för dig. Om vi inte har det du söker på lager kan vi hjälpa dig att hitta det genom en specialimport.

AH - VD

Anders Haglund, VD

Hallands Husbilar är märkesoberoende och hanterar bilar i alla prisklasser. Några exempel på varumärken är Adria, Bürstner, Hymer, Carthago och Rapido. Samtliga fordon finns på Blocket.

Hallands Husbilar finns på Mossvägen 4 i Tvååker. Fastigheten har gamla anor i fordonsbranschen. Redan 1926 startade Tvååkers Bil- & Reparationsverkstad som sedan blev Bäcks Bilverkstad och Bäcks Bil AB.

Välkommen att höra av dig!