Förmedling – vi säljer bilen åt dig!


Den främsta anledningen till att många väljer att köpa sin husbil via en förmedlingstjänst är att vi som förmedlare kan erbjuda
varudeklaration, garantier och finansiering vilket leder till en lättare, trygg och säker affär för kunden och slipper därmed att
drabbas av obehagliga överraskningar i efterhand.

Om du funderar på att sälja din husbil, plåtis eller husvagn, kan Hallands Husbilar hjälpa dig att enkelt förmedla till en ny ägare.
OBS! Vi föredrar att din husbil är helst från 2014 eller nyare är relativt nybesiktigad, fukt och gasoltestad fullt fungerande utan
några skador och inte är fuktskadad. Du ansvarar själv att tömma ut dina personliga saker och gärna att du göra en städning
invändigt inkl duschen samt toaletten och tömmer även toakassetten.

Vi står vid din sida genom hela försäljningsprocessen, erbjuder en trygg och säker tjänst utan extra dolda avgifter. Kort sagt
vi sköter hela affären från start till mål. Om ditt fordon inte blir sålt inom överenskommen tid, kan avtalet omförhandlas eller
avslutas, med en administrativ kostnad på 5000 kr vid avslut.
Förmedlingsavgiften (5%) tas endast ut när vi har förmedlat din husbil vidare till ny ägare.
Ni kan ställa av ert fordon under förmedlingstiden då vi har flytande försäkring, ni behöver enbart avställningsförsäkring.
Vi behandlar ditt fordon som om det vore vårt eget: vi tvättar, städar, fotograferar, marknadsför, demonstrerar, säljer och levererar det.

Så här fungerar det:

  1. Starta processen genom att fylla i vårt formulär nedanför med en detaljerad beskrivning av ditt fordon. Du kan även kontakta vår säljare direkt på: 0708-99 12 21 eller skicka ett mejl till oss via formuläret  för att uttrycka ditt intresse av att sälja din husbil.
  2. Vi arbetar tillsammans med dig för att fastställa ett rättvist utgångspris, allt för att säkerställa en framgångsrik affär.
  3. Du ansvarar för att rensa ut och städa fordonet invändigt inför överlämnandet till oss.
  4. Vi upprättar ett förmedlingsavtal tillsammans med dig. Avtalet inkluderar villkor för uppdraget, information om förmedlingsprovisionen, och prissättningen.
  5. Fordonet genomgår en grundlig funktionskontroll för att verifiera att alla funktioner är i ordning.
  6. Ditt fordon förbereds för försäljning och marknadsförs genom våra kanaler, med professionell fotografering och detaljerad säljande information. Vi använder oss av säljkanaler som Blocket, Bytbil, Instagram, Facebook och våran hemsida.
  7. Vi håller dig löpande informerad om hur försäljningsprocessen framskrider.
  8. När vi har en köpare då slutför vi affären och ser till att det skrivs korrekta kontrakt och att köparen får de garantier och finansiering som vi erbjuder. Vid leverans går vi igenom fordonet med köparen.
  9. Vi ser till att hela processen löper på rätt sätt och att ni får pengarna insatta på ert konto, när försäljningen är slutförd överförs betalningen direkt till ditt bankkonto tryggt och säkert.

Just nu har vi ett specialerbjudande på 50% rabatt (5%) på förmedling. Ordinarie pris på vår förmedlingspris är 10% överenskommet försäljningspris.

Hallands Husbilars förmedlingstjänst kan du känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Du sparar tid och energi samtidigt som du får expertis och stöd från oss. Kontakta oss redan idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att förmedla din bil på bästa möjliga sätt.

Förmedla din bil

Låt oss assistera dig! Vänligen fyll i formuläret nedan, och vi kontaktar dig så fort vi kan.

Förmedlingsobjekt

Dina kontaktuppgifter