Garanti


Trygghet hela vägen!

När du köper en begagnad husbil, bil eller husvagn från oss inkluderar vi en 12-månaders begagnatgaranti i samarbete med Fragus. Det är av största vikt för oss att du som kund känner dig säker med ditt köp. Vi strävar efter att göra processen enkel och trygg för dig, fri från obehagliga överraskningar.

Därför erbjuder Hallands Husbilar den bästa helhetslösningen när det kommer till garantier, med upp till 36 månaders skydd. Denna garanti gäller för alla våra begagnade husbilar och husvagnar som är upp till tio år gamla, täckande de flesta större reparationer utan någon självrisk för dig. Vid godkänt skadeärende sköts reparationen av en auktoriserad verkstad, placerad så nära dig som möjligt.

Finansiering


På Hallands Husbilar är vi här för att assistera dig med finansieringen av din husbil genom att hjälpa till med låneansökan hos vår samarbetspartner. I samarbete med Wasa Kredit, en av de ledande aktörerna inom bil- och fritidsfordonsfinansiering, kan vi erbjuda dig skräddarsydda finansieringslösningar.

Dessa lösningar är anpassade för att passa just dina behov och ekonomiska förhållanden, så att vi tillsammans kan förverkliga din drömresa. Kontakta oss för personlig hjälp med hela processen.

Gör ditt nästa äventyr möjligt idag!

Gör en intresseanmälan och låt oss hitta det perfekta fordonet för dig.

Objekt av intresse

Dina kontaktuppgifter