Hallands Husbilar


Vi (Anders och Gyula) startade Hallands Husbilar AB år 2021. Dessförinnan höll vi på med bilar på hobbynivå med stort intresse. Hallands Husbilar är beläget på Mossvägen 4 i Tvååker, en plats med långa traditioner inom fordonsbranschen. Redan år 1926 startades Tvååkers Bil- & Reparationsverkstad här, som senare blev Bäcks Bil AB.

Under åren har vi hunnit samlat på oss många års erfarenhet inom fordonsbranschen samt etablera ett omfattande nätverk i Tyskland och resten av Europa, vilket gett oss tillgång till många värdefulla kontakter hos märkeshandlare och andra seriösa aktörer som specialiserar sig på nyare kvalitetsfordon. Detta nätverk gör det möjligt för oss att erbjuda fina och fullutrustade husbilar och bilar. Vårt sortiment inkluderar både nya och begagnade husbilar, både svensksålda och importerade.

Vår inköpsfilosofi bygger på principen att vi endast köper in de husbilar som vi själva skulle vilja äga, vilket innebär att vi är mycket noggranna med fordonens skick och utrustning. Noggrannhet och ett välutvecklat kontaktnät är centrala delar av vår verksamhetsgrund. Vi ställer höga krav på våra begagnade fordon och strävar efter kvalitet i allt vi gör, vilket ger dig som kund trygghet vid köp. Vi tillämpar en strategi för inköp som kallas cherrypicking, vilket innebär att vi selektivt väljer ut de bästa fordonen.

Vårt mål är inte att sälja så mycket som möjligt, utan istället att alltid ha nöjda kunder. Vi fokuserar på dina individuella önskemål för att hitta det perfekta fordonet för just dig. Om vi inte har det du söker i lager, kan vi bistå med att hitta det genom specialimport.

Som ett märkesoberoende företag hanterar vi bilar i alla prisklasser. Bland märkena i vårt utbud finner du Hymer, Morelo, Kabe, Frankia, Carthago, Adria. Alla våra fordon annonseras på Blocket. Vi har inga bestämda öppettider, så för att vara säker på att vi är anträffbara så är det bäst att Ni kontaktar oss för att boka en tid för personlig visning för bästa följa service.

Tillförlitlighet och transparens

Bygger relationer med öppenhet och förtroende, för varje steg på resan.

Kvalitet till rätt pris

Premium husbilar till bästa priser, där kvalitet och prisvärdhet går hand i hand.

Passion möter expertis

Vi levererar premiumupplevelser genom vår brinnande passion och expertis.